2009. február 1., vasárnap

Iványi Péter ügyvéd újabb kérése


Zsolt,

you pride yourself on publishing opinions, so please publish my opinion or clarifications that the allegations by certain few of such irregularities (the previous allegations of voting and membership irregularities by the principal of the Rákóczi Foundation) were unfounded and has caused harm to the HCCC.

“Aykler-al kapcsolatos irományom a Magyar Ház új tagjaival kapcsolatban téves információ alapján történt, és ezt a téves információt Horváth István, Gaál Csaba és mások adták nekem.”

Iványi Úr kérése publikálásra került.

Másirányú lefoglaltságaim miatt nem kommentálom már egy ideje a magyar házi eseményeket, és a torontói magyar közösség helyzetét, de amint időm engedi, összefoglalom a történéseket és a reakciókat, s utána (vagy még előtte) remélhetőleg visszatérhetünk videoblog jellegünkhöz, a választási eseményeket az Internetnek egy más zúgába áttessékelve.
Ezen az oldalon továbbra is találni fognak magyar témájú videókat gazdag archívumunkból. Rengeteg feldolgozatlan anyagunk van még torontói magyar eseményekről, és magyarországi elismert és kevésbé ismert művészek előadásairól, és kulturális és politikai eseményekről is, így az idetévedő olvasó/néző a jövőben is értékes és szórakoztató videókat talál majd az oldalunkon, még ha a Magyar Házból valószínűleg ki is leszek (vagyok már?) tiltva a kamerámmal. Videóink nagy része jelenleg nem elérhető, a cég (video hosting company) szervereivel, amelyek a videókat tárolják, problémák vannak.

Frissités: videóink újra láthatóak, a szerver problémák megoldódtak. Akit érdekelnek a Magyar Házban lezajlott közéleti/kulturális események is, azok a weboldalt lefelé görgetve másfél évre visszamenőleg megtekinthetik videóinkat.