2009. január 22., csütörtök

Közlemény

Kedves torontói magyarok!

Az utóbbi pár órában észrevettük, hogy oldalunk nagyon lassan töltődik be és némely videók is eltűntek átmenetileg. Ez általában akkor szokott előfordulni, ha a honlapunk túlterhelt, látogatottsága hirtelen megnő, és ez a nagyfokú érdeklődést mutatja.
Addig is ajánljuk Önöknek Koszó Mihály elnökjelölt és Endes Erika alelnökjelölt bemutatkozó videóját és szövegét, amit a jelölőgyűlésen rögzítettünk. Endes Erika világosan elmagyarázza, hogy miért nem helyes és nem az Alapszabály szellemének megfelelő Vaski Gábor és Szabó Katalin újraindulása.
A Koszó csapat bemutatkozásából döntsék el Önök, olvasók, nézők, hogy valós-e az a színvonaltalan, ötvenes évek primitív szovjetkommunista taktikáira emlékeztető hangulatkeltés a másik induló csapat befeketítésére, csürhének feltüntetésére, amit a nemlétező fantomszervezet, a Torontói Magyarok Közössége nevében a Vaski Gábor csapat közzétett a Magyar Ház weboldalán és publikáltatott a mi blogunkon is, ami olvasható lejjebb, a bejegyzések között.

Kérjük, nézzenek vissza oldalunkra máskor is friss és cenzúrázatlan információkért, ha idejük engedi.

Azóta a Torontói Magyarok Közössége nevű nemlétező fantomszervezet eltávolítatta levelét a Magyar Ház weboldaláról. Reméljük, hogy azért mert a nemlétező Torontói Magyarok Közösségének egy fantomtagja rájött, hogy közleményük nem volt helyes és etikus.