2009. január 20., kedd

Sorsunk megpecsételődött?

Be lettünk tiltva - De nem adjuk fel!
Demokráciát kérünk a tagságnak!

Vaski Gábor, vagy talán más parancsára, eltávolították a blogunkhoz vezető linket a Magyar Ház honlapjáról a kanadai demokrácia nagyobb dicsőségére, a blogunkon közzétett nyílt levelek miatt, amik a Magyar Ház eladása körüli problémákat, valamint a Fegyelmi Bizottság által felfüggesztett vezetőség Alapszabályszegéseit és szabálytalan újraindulását volt hivatva vitára bocsátani.
Ahelyett, hogy megválaszolták volna a felvetődött kérdéseket, hogy tisztázzák a helyzetet a nyilvánosság előtt, amennyiben félreértésekről lenne szó, és bizalmat keltettek volna önmaguk felé, diktatórikus módszerekkel az elhallgatás útját választották.
Ami, sajnos, hosszú távon rossz vért szül, s tovább rombolja a magyar közösség morálját.

Ezen a blogon továbbra is találni fognak információkat a Választásról és a Magyar Ház eladása körüli problémákról, amennyiben valaki valamit ezzel kapcsolatban nyilvánosságra akarna hozni vagy vitára bocsátani. Akár a Vezetőség véleményét vagy álláspontját is lehozzuk, ha megtisztelik a nyilvánosságot, ahogy az a kanadai demokrácia és sajtószabadság szelleméhez illik.

Kérem terjesszék a linket. Ha valamit ennyire és ilyen diktatórikus módszerekkel be kell tiltani, akkor ott nagy problémák vannak a közösségben
. Én magam kértem Vaski Úrat, hogy válaszolja meg a különböző nyílt levelekben felvetett kérdéseket a demokrácia jegyében, amik a tagságot foglalkoztatják. Semlegesen megjelenítettem volna a blogon, de legnagyobb sajnálatomra, nem a demokráciát választotta. Kedves Vaski Gábor, én nagyot csalódtam benned. Remélem, hogy legalább annyi becsület és tisztesség lesz benned, hogy nem fogsz szégyenszemre ügyvédeket küldeni rám.

Linkünk:

http://mtvtoronto.blogspot.com